Friday, 14 June 2013

Qu Puteh..Produk terbaik 2013!!

Qu Puteh - Mengadungi 6 kali ganda sel stem 

Kandungan terbaik Qu Puteh
Sejak akhir-akhir ni ramai wanita menggunakan produk pencerahan bagi mendapatkan kulit yang cantik dan menarik...
Hari ni saya ingin berkongsi mengenai satu produk pencerahan baru dan selamat yang menggunakan teknologi SWISS : Phyto Cell Tec
Apakah Teknologi Phyto Cell Tec


"Teknologi  menggunakan spesis epal Swiss yang unik dan luar biasa yang dikenali sebagai Uttwiler Spatlauber (bahan utama). Konsep teknologi ini adalah untuk menanam epal terpilih dan mendapatkan sel-sel stem yang terbaik dan dicampurkan ke dalam produk penjagaan kulit untuk membantu meningkatkan keadaan kulit dan kecantikan rupa. Sebab epal  digunakan adalah kerana ia terkenal dengan usia yang panjang. Pemerhatian dan analisis dilakukan dengan teliti keatas sel-sel kulit dan berjaya meningkatkan keanjalan kulit. Para penyelidik juga sedang mengkaji jika bahan khas mampu melengahkan proses penuaan. Menurut mereka, salah satu daripada hasil utama PhytoCellTec adalah untuk menghasilkan anti - kedutan. Teknologi ini menggabungkan sel sistem yang terbaik  dan teknologi dermatologi terkini serta canggih"


Antara kandungan dalam Qu Puteh adalah :
1 .  Solar Vitis - Adalah stem sel yang di ekstrak daripada buah anggur menggunakan
"Solar Vitis" adalah berdasarkan kepada sel-sel stem yang diperoleh daripada kultivar anggur tertentu yang telah diperolehi melalui teknologi PhytoCellTec."


Teknologi Phyto Cell.

 Solar Vitis berfungsi  melindungi dan mengekalkan aktiviti sel stem epidermis:• Melindungi sel-sel stem kulit daripada kesan pancaran UV• Melambatkan penuaan sel-sel penting• Melawan sel penuaan


Solar Vitis      
                                                                         
2. Mawar Alp (Alp Rose) -Adalah stem sel yang di ekstrak daripada Mawar Alp menggunakan  Teknologi Phyto Cell.

"Mawar Alpine adalah bunga Swiss biasa yang berkembang pada ketinggian 1500 - 3000 m. Dalam persekitaran yang berbeza, mereka mampu hidup dalam keadaan melampau seperti sejuk, pancaran UV dan kekeringan. 
PhytoCellTec Mawar alp membantu mengekalkan sel-sel stem kulit dan melindungi sel-sel ini dari pancaran UV"

Kebaikan Lain:
• meningkatkan daya hidup kulit sel stem
• meningkatkan pertumbuhan semula epidermis
• meningkatkan fungsi kulit
• membantu kulit mengadaptasi terhadap cuaca yang melampau


                                                                Alp Rose / Mawar Alp3. Epal Swiss  -Adalah stem sel yang di ekstrak daripada epal dari baka yang terpilih and terbaik menggunakan  Teknologi Phyto Cell.

"Mengapa epal? Melalui kajian yang di lakukan, epal adalah antara buah-buahan yang menpunya jangka hayat yang panjang dan mampu mengekalkan kesegarannya dalam masa yang lama."


Kebaikan Lain:
• mampu mangekalkan dan meningkatkan kesegaran kulit
• menghaluskan kan permukan kulit


                                                                     Epal Swiss

4. Argan (Pati minyak argan)  -Adalah stem sel yang di ekstrak daripada pokok Argan yang terdapat di morocco

Antara kandungan dalam minyak Argan :
  
           - Tocopherols (vitamin E)
           - Phenol
           - carotene
           - Squalene: kompaun organik asli yang di ekstrak dari tumbuh-tumbuhan yg membolehkan kulit kita lembut dan sihat serta mengandungi anti penuaan yg mampu melindungi kulit dari pencemaran udara yg teruk.

" Minyak ini seringkali disyorkan untuk kejelitaan wajah, kandungan Vitamin E yang tinggi menggalakkan kulit yang sihat.
-  Penggunaan kerap telah membuktikan ianya menjadikan wajah lebih berseri dan menawan. Malahan masalah kulit yang teruk seperti eczema ataupun ruam dan jerawat boleh dipulihkan secara efektif dengan minyak Argan. Kesan parut jerawat dan tona kulit tidak sekata dan menjadikan kulit semakin lembut dan bebas parut. Ianya juga mengurangkan kedutan dan garis-garis halus pada kulit dan secara tak langsung melambatkan proses penuaan kulit. Selain itu Ianya juga boleh digunakan untuk rawatan kuku, urutan badan dan untuk penjagaan rambut."                                                                      Minyak Argan


       5. Akar Komprei Pokok herba ajaib ini mampu menyembuhkan sakit tulang dan sakit-sakit sendi.Herba ini sering digunakan semasa zaman purba kala bagi membantu pesakit yang mengalami patah tulang.Akar komprei6    6. Tomato - Tahukah anda tomato mampu membekalkan banyak nutrien? Dengan minum satu cawan jus tomato anda telah memperolehi Vitamin A,C,K folik dan Kalium sekaligus. Selain itu tomato secara semulajadinya mempunyai kadar natrium, lemak tepu,kolestrol dan Kalori yang rendah. Ia juga mampu membekalkan thiamin, niasin, vitamin B6, magnesium, fosforus dan zat besi.


Tomato

     
   Dari kandungan yang tersenarai di atas...ternyata Qu Puteh memang produk terbaik bagi mendapatkan badan yang sihat, cantik, anggun dan cergas. Tiada batasan umur bagi pengambilan produk ini baik untuk lelaki atau pun wanita.

   Selain itu, ia mudah disediakan...dan hanya perlu meminumnya dua kali sehari..dan rasanya sangat sedap...satu botol Qu Puteh mampu bertahan selama 2 bulan..dan anda akan nampak hasilnya dalam masa 7 hari.

       Belum cuba, Belum tahu hasil nya...dan di jamin HALAL....
2 comments:

  1. Bagi teman-teman yang masih mencari produk kesihatan dan kecantikan yang lengkap anda boleh menghubungi wakil produk Qu Puteh : 013-2905808 (Emma Husien) / 013-3935808 (Emanurrin Yusof)..

    Produk memang benar-benar berkesan serta mudah disediakan dan halal....

    ReplyDelete
  2. Berapa Kandungan Glutathione and Vitamin C

    ReplyDelete